SİTEYE GİT

LoL 11.6 Yama Notları - Savaş Akademisi Kostüm Serisi

Beklenen gün geldi ve resmi yama notları paylaşıldı. LoL 11.6 yama notları ile birlikte oyuna dahil edilecek Savaş Akademisi kostüm serisi tanıtıldı. Çok yakında Savaş Akademisi kostüm serisi erişime açılacak. Detaylar makalede yer almaktadır.


Riot Games, League of Legends’ın son güncellemesi 11.6 yama notlarını, benzersiz Savaş Akademisi kostüm serisi dâhilinde yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda çıkan 11.5 yamasında Sejuani, Master Yi gibi orman bölgesinde etkisini zamanla kaybeden şampiyonlara yönelik çalışmalar sağlanmıştı. Bu yama da ise Akali, Renekton, Sylas gibi şampiyonların yanı sıra Ölümsüz Kalkan Yayı ve Mahvolmuş Kral’ın Kılıcı gibi can çalma öğelerine gerekli güncellemeler getiriliyor.

Savaş Akademisi kostüm görünümleri için makalemize göz atabilirsiniz. Ayrıca indirimli olarak bu kostümlere sahip olmak isterseniz, sitemiz üzerinden %8 indirimli LoL RP satın almak için League of Legends kategorimizi ziyaret edebilir veya linke tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Satın alım aşamasında veya öncesinde herhangi bir sorununuz olması durumunda 7/24 canlı destek hizmetimizle iletişime geçebilirsiniz.

LoL 11.6 Yama Notları Detayları

Yeni sezondan bu yana altıncı yama notlarını yayınlayan Riot, 11.6 güncellemesinde Sezon 11 öğelerini kontrol altında tutmaya devam ediyor. Sistematik iyileşmenin zayıflamalarına paralel olarak, Ayağı Çabuk ve Açgözlü Avcı öğeleri 11.6 yama notlarının odak noktasını oluşturuyor.

Zayıflatılan (Nerf) Şampiyonlar


1) Gnar

2) Hecarim

3) Karthus

4) Renekton

5) Urgot

6) Lillia

 

Güçlendirilen (Buff) Şampiyonlar


1) Akali

2) LeBlanc

3) Pyke

4) Sylas

5) Volibear

6) Xin Zhao 
Savaş Akademisi CaitlynSavaş Akademisi Garen
Savaş Akademisi YoneSavaş Akademisi Leona
Savaş Akademisi Wukong
 

Giderilen Hatalar

 
► Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!