SİTEYE GİT

LoL 11.4 Yama Notları ve Detaylar

Riot Games, League of Legends için 11.4 yama notlarını paylaştı. Yeni 11.4 yama güncellemesi ile alt koridor şampiyonlarına birçok değişiklik ve düzenleme getirildi. Bu yama da genel olarak oyuna ağırlık verildi ve yeni kostüm getirilmedi.


İki hafta önce yayınlanan 11.3 yama güncellemesinin ardından Riot Games, sıcağı sıcağına League of Legends 11.4 yama notlarını da bugün yayınladı ve yeni yama da alt koridor da oynayan şampiyonları ele alıyor. Tek başına profesyonel oyunda kesen, atılgan ve genel olarak işleri alt üst eden Samira gibi daha kısa menzilli şampiyonlara denge değişikliği getiren yama notlarında yine alt koridor şampiyonu olan; yeni şampiyon Viego, Soraka ve Katarina gibi birçok şampiyona da denge değişikliği geldi. LoL oyun tasarım direktörü Mark Yetter yeni yama notlarıyla ilgili şunları söyledi: ‘11.4 için üzerinde çalıştığımız bir dizi değişiklik, Jungle için bazı konum zayıflıklarıdır.

Riot’a göre Samira’nın kazanma oranları iyi olabilir ancak yasaklanma oranları çok yüksek ve yapılan değişiklikler ile geliştiriciler artık ‘karşı oynamanın daha az sinir bozucu’ olmasını umuyor. Samira da – Caitlyn, Jinx, Kai’Sa, Varus gibi diğer alt koridor şampiyonlarında – yapılan değişikliklerin yanı sıra, Katarina ve Urgot isabetli yapılarında, Kraken da yapılan son değişikliklerden sert bir şekilde etkilenen birkaç düzenleme alıyor. Ayrıca Riot, 11.4 yama notlarında ormanın genel gücünü düşürerek, oyunların ‘ormanın gücü tarafından daha az dikte edildiğini’ hissettirmek için orman kampı ödüllerini zayıflatıyor.

Yama 11.4’teki önemli değişikliklerin sonuncusu, büyücü eşyalarına yönelik olarak düzenlendi. Kozmik Dürtü, yetenek acelesinin 1/3’ünü kaybediyor ancak rafine edilmiş pasif yeteneği, onu inşa edenlere etkisinden çok daha iyi hizmet edecek.
 

LoL 11.4 Yama Notları Denge Değişiklikleri


Zayıflatılan (Nerf) Şampiyonlar

  

Güçlendirilen (Buff) Şampiyonlar

  

Giderilen Hatalar

 
► Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!