SİTEYE GİT

LoL 11.17 Yaması, Suç Şehri Kâbusu ve Anka Kostümleri

League of Legends’ın yeni 11.17 yaması vakti geldi çattı. Yeni yamada en çok beklenen unsurlardan biri de yeni Suç Şehri Kâbusu ve Anka kostümleri.


Yeni League of Legends 11.17 yaması, geliştirici Jeevun Sidhu’nun söylediğine göre biraz daha “solo odaklı” ve “yüzeysel güçlendirme ve zayıflatma içerikli” olacak. Bunun temel sebeplerinden biri de bazı takımlar sezon arası verirken bazı takımlar da LoL Worlds için idmanlara başlayacak olması. Bu kısa ara, Riot Games’in oyundaki dereceli maçlardaki gelişmelere ve karakterlere odaklanmasına yardımcı olacak. Ayrıca bir dizi kostüm de gelmesini bekliyoruz. Üç tane Şampiyon için "Anka" kostümleri ve beş tanesi “Suç Şehri Kâbusu” kostümleri olacak. 

LoL 11.17 Yama: Suç Şehri Kâbusu ve Anka Kostümleri

Riot Games beş tane Suç Şehri Kâbusu ve üç tane Anka kostümünü de League of Legends 11.17 yamasında oyuncularla buluşturacak. Suç Şehri kostümleri, oyunun içindeki Mafya temalı kozmetiklerin bir devam niteliğinde çıkacak. Anka tasarımı ise oyuncuların daha önce görmediği bir konsept. İsimleri Ulvi, Zarif ve Cesur olan Anka kostümlerinin Runeterra evrenine göre çıkarılacağını düşünüyoruz. Yeni yamada karşımıza çıkacak kostümler şöyle:

Suç Şehri Kâbusu 

Akali ⁠— 1350 RP

Darius ⁠— 1350 RP

Shaco ⁠— 1350 RP

Twisted Fate ⁠— 1350 RP

Zyra ⁠— 1350 RP

Anka Kostümleri

İlahi Anka Anivia ⁠— 1350 RP

Zarif Anka Seraphine ⁠— 1350 RP

Cesur Anka Xayah ⁠— 1350 RP


► Bir önceki League of Legends 11.16 güncellemesine ve Cadılar Meclisi kostümleriyle ilgili tasarımlara buradan ulaşabilirsiniz.

 

LoL 11.17 Yama Notları

♦ Buff’lanan ve Nerf’lenen Diğer Şampiyonlar

♦ Oyun İçi Dükkân Güncellemeleri

Sihirdar Vadisi Dereceli İlerlemesi: Sihirdar Vadisi'ndeki dereceli oyunların LP formüllerinde bazı güncellemelere gittik ve genel beceri tespiti sistemi, artık LP kazanç ve kayıplarının daha tutarlı olmasını sağlayacak. Bu değişiklikler, oyuncuların LP kazançlarını daha tahmin edilebilir kılacak ve olağanüstü LP kazanç ve kayıplarının sıklığını azaltacak.

♦ Giderilen Hatalar/Yaşam Kalitesi Değişiklikleri


 İndirimli LoL RP satın almak için tıklayın!