SİTEYE GİT

League of Legends’ın Yeni Kostüm Serisi “Ejderler” Yolda!

League of Legends yeni kostüm serisi Ejderler, 11.21 yama notlarında Kai’Sa, Karma, Thresh, Volibear ve Yasuo için geliyor.


League of Legends yeni kostüm serisi Ejderler şu anda PBE sunucularında ve sonraki güncelleme 11.21 yama notlarıyla metaya dahil edilecekler. Ejderlerin ve sihirdarların dünyasına girmeye hazır mısınız? Düzenli aralıklarla getirdiği kostüm koleksiyonlarıyla vadiyi şenlendiren Riot Games, LoL Ejder skinlerini tanıttı. Serinin içinde barındırdığı şampiyonlar ise; Kai’Sa, Karma, Thresh, Volibear ve Yasuo olarak duyuruldu. Yasuo’nun iki kostüm, Volibear’ın ise bir kostüm ve prestij serisine sahip olacağını öğrendik. Kostüm serisinin şampiyon yükleme görsellerine ve renk pakedi hakkındaki bilgilere beraber bakalım.

───────────────────────────

LoL Cadı Kostüm Serisi

───────────────────────────

LoL Ejderler Serisi Şampiyon Kostümleri

♦ Lagün Ejderi Kai’Sa

♦ Çelik Ejder Thresh

♦ Denge Ejderi Volibear

♦ Denge Ejderi Volibear Prestij Serisi

♦ Rüya Ejderi Yasuo

♦ Hakikat Ejderi Yasuo

Kostüm tanıtım videolarını izlemek için tıklayınız

League of Legends’ın yeni kostüm serisi “Ejderler” hakkında yayınlananlar ve bildiklerimiz bu kadardı. Tahminen 11.21 yamasında geleceğini düşündüğümüz kostüm serisi ve söz konusu yama hakkında ilerleyen zamanlarda sizlerin önünde olacağız. Bir sonraki yama veya sızıntı haberleri için takipte kalın!


İndirimli LoL RP satın almak için tıklayınız!