SİTEYE GİT

LoL 13.10 Yama Notları Eşyalara Büyük Bir Güncelleme Getirdi

LoL son yama notları 13.10 güncellemesiyle birlikte, Akshan, Kalista, Kindred ve Vayne şampiyonlarına yeni yetenek gücü oranları eklendi.


LoL son yama notları 13.10 güncellemesiyle birlikte, Akshan, Kalista, Kindred ve Vayne şampiyonlarına yeni yetenek gücü oranları eklendi. Bu şampiyonlar artık Guinsoo'nun Hiddeti gibi yetenek gücü sağlayan eşyaları kullanabilecekler. Ancak amaç, şampiyonların yetenek gücünü veya yapılarını güçlendirmek değil, edindikleri yetenek gücünün boşa harcanmamasını sağlamaktır (örneğin, Guinsoo'nun Hiddeti almak).

Bu değişikliklerle birlikte her şampiyon için küçük bir işlevsellik yeteneği ve tekrar edilebilir bir hasar kaynağı oluşturulması hedeflendi. Böylece yetenek gücü, saldırı gücüyle elde edilemeyen özel avantajlar sunacak.

Güçlendirilen şampiyonlar

────────────────────────────────────────────────────────

► Sihirdar Vadisi’ne Vampir İniyor | Yeni LoL Şampiyonu Briar

────────────────────────────────────────────────────────

LoL Eşyaları Son Yamada Büyük Bir Değişiklik Alıyor

Şu anda League of Legends'da iki farklı kritik vuruş eşya seti bulunmaktadır: Kraken Katili/Rüzgârın Hiddeti/Ölümsüz Kalkan ve Ebedi Kılıç/Navori Seribıçakları/Guinsoo'nun Hiddeti. Ancak, Ebedi Kılıç, Navori Seribıçakları, Guinsoo'nun Hiddeti ve Rüzgârın Hiddeti'nin kritik vuruş eşyaları rolüne daha iyi uydukları düşünülüyor.

Yeni efsanevi eşyalar, zaten iyi işleyen özelliklere sahip oldukları için önceki hallerine oldukça benzerler. Ancak, Guinsoo'nun Hiddeti'nde önemli bir değişiklik yaparak isabet halinde hasara dayanan karma dizilimler (örneğin, Kayle ve Teemo dizilimleri) için daha uygun olacağı düşünülüyor.

Efsanevi eşyalarda dengeli bir yapı sağlamak için güçlü eşyaların etkisi azaltıldı. Bunun örnekleri arasında Kraken Katili'nin gerçek hasarının azalması, Ölümsüz Kalkan'ın daha az kalkan sağlaması ve Kanasusamış'ın artık hiç kalkan sağlamaması yer alıyor. Zayıf kalan eşyalara, Fani Hatıratı, Tahsildar ve Cıva Yatağan gibi basit güçlendirmeler getirildi. Destansı aşamasında ise Nişancı Yayı, Ocakbağlı Baltası ve Kircheis Parçacığı gibi gücünü yitiren ve tuzak haline gelen eşyaları güçlendirirken, Coşku gibi aşırı güçlü eşyaları dengeleme çalışması yapıldı.

Suikastçı eşyalarına yönelik değişiklikler

Destek eşyalarına yönelik değişiklikler

Sezon Ortası Dönem değişiklikleriyle esas olarak destek şampiyonlarının ortalama bir oyunda daha fazla eşya alabilmesini sağlıyor ve bu eşyaların memnuniyet düzeylerini arttırmaya çalışıyoruz. Bu Sezon Ortası Dönem'de yeni Helia'nın Yankıları ve Dinçleştirici Aytaşı yenilemesiyle genel olarak efsuncu eşya sistemine odaklandıyoruz. Ayrıca destek tanklarına da daha fazla eşya seçeneği getiriyoruz. Bu konuyla ilgili yapacak daha çok işimiz var. Ancak yine de bu değişikliklerle destek şampiyonlarının memnuniyet düzeylerini arttırmak için büyük bir adım atabileceğimize inanıyoruz.

Diğer eşyalar

Ziynet değişiklikleri

Epeydir ziynetlere büyük bir değişiklik getirilmemişti. Amaç, ziynetlerin hem daha kullanışlı olması ve kolay anlaşılması hem de LoL'ün modern standartlarına ayak uydurması.

ARAM Düzenlemeleri

Güçlendirmeler

Zayıflatmalar

Giderilen hatalar

İhtişamlı Mağaza Rotasyonu 2023

İhtişamlı Mağaza'nın bu kataloğunda yeni bir ihtişamlı renk yer almıyor. Sıradaki ihtişamlı renk 13.12 yama notlarıyla gelecek.

İhtişamlı Mağaza'ya Merhaba Diyenler

Prestij Cesur Anka Xayah Prestij Havai Fişek Vayne

İhtişamlı Mağaza'ya Veda Edenler

─────────────────────────────────────────────────────

► LoL İhtişamlı Mağaza Rotasyonu | Mayıs 2023 Kostümleri

─────────────────────────────────────────────────────

Giderilen Hatalar ve Yaşam Kalitesi Değişiklikleri

Giderilen Kostüm Hataları

2023 sezonunda yayınlanacak tüm League of Legends yama notları takvimine ulaşmak için tıklayınız.  


► İndirimli League of Legends Riot Points Foxngame'de. RP satın almak için tıklayınız.