SİTEYE GİT

League of Legends URF 2022: Nedir? Tarihler, Ayrıntılar

Riot Games, LoL’ün bir sonraki dönen oyun modunun URF olacağını resmen onayladı.


League of Legends, Sihirdar Vadisi ve ARAM olmak üzere iki kalıcı oyun modunun yanı sıra Ultra Rapid Fire (Ultra Rekabet Faktörü), yani URF adında sevilen bir modu da zaman zaman oyuna getirmektedir. URF modu her zaman daha fazla oyuncu çekiyor ve hatta bazen popülerlik açısından ARAM'ı bile geçiyor.

Yılın en büyük etkinliklerinden biri olan Ruh Çiçeği 2022 çok yakında ve birçok oyuncu URF modunun geri dönmesini istedi öyle ki, modlar ekibi tasarım lideri Riot Maxw3ll URF'un bir sonraki oyun modu olacağını resmen onayladı.

Heads up that Pick URF will be heading to PBE this week for testing! if you have any bugs or things, please hit up the League PBE subreddit here: https://t.co/h9oXVi0W6q

— Riot Maxw3ll (@ExasperatedDan) September 19, 2022

League of Legends URF 2022: Nedir? Ne Zaman Gelecek?

URF, League of Legends'ta en çok şampiyonların yeteneklerinde çok düşük bekleme süresi ve sonsuz manaya sahip olmasıyla bilinen öne çıkan bir oyun modudur. Şampiyonların oyunculara rastgele atandığı ARURF'un aksine, URF'de oyuncular kendi şampiyonlarını seçebiliyor.

URF Oyun Modu Detayları

URF, Sihirdar Vadisi’nde oynanır ve istediğiniz şampiyonları seçme olanağına sahip olursunuz. URF seçiminde olduğu gibi, seviye 1 ile başlarsınız; bazı şampiyonların oyunun başlarında diğerlerine göre biraz üstünlüğü vardır. Bu nedenle, en iyi şampiyonları seçmek, oyun kazanmanın ve eğilmemenin anahtarıdır.

Eşya yeniden çalışmasını daha iyi benimsemek için uygulanan önceki ARURF değişiklikleri de URF 2022’de olacaktır:

Bazı ek bilgiler:

♦ URF'de en üst düzey sınırı nedir?

Şu anda URF'de ulaşabileceğiniz en yüksek seviye sınırı 30. seviyedir.

LoL URF 2022 Ne Zaman Çıkacak?

League of Legends'ın Modlar Ekibi Tasarım Lideri Riot Maxw3ll'e göre, Pick URF yakında PBE'ye çıkacak ve 6 Ekim 2022 yama 12.19’dan itibaren başlaması planlanıyor. URF, yeni Worlds 2022 etkinliğinin bir parçası olacak. Ve etkinlik sona erdiğinde aynı anda sona erecek.


► LoL Riot Points %16 indirim +Bonus RP ile Foxngame stoklarında. RP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/league-of-legends