SİTEYE GİT

League of Legends LCK Spring Split Başlıyor

League of Legends LCK Spring Split 13 Ocak'ta başlıyor. Riot Games 10.23 yaması ile birlikte oyunculara, uluslararası sahnede kullanmak için daha fazla deneyim sunmak istiyor.


League of Legends LCK Spring Split 13 Ocak'ta başlıyor. Riot Games, 10.23 yaması ile birlikte oyuna, profesyonel arenalarda etkilenmemesi için birçok meta değişikliği getirdi. Özellikle gelen güncellemeyle, oyundaki eşyaların ve şampiyon eşyalarının nasıl yapıldığın değişmesi hedeflenen iyileştirmeler arasındaydı.


Konuyla ilgili olarak LCK Kore Lig'i Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda şunları söyledi:

 

Genişletilmiş formatın daha heyecan verici bir playoff deneyimi sunmasını ve oyuncuların uluslararası sahnede kullanmak için daha fazla deneyim kazanmasını umuyoruz.

LCK, bu yıl bir yeniden markalaşma ve format değişikliği geçirdi. League of Legends hayranları, dünyanın en baskın bölgesinde kimlerin zirveye çıktığını görmek için oldukça heyecanlılar. Birçok takımda da birçok kadro değişikliği oldu ve hatta dünya şampiyonu DAMWON Gaming bile üst koridor oyuncuları Jang "Nuguri" Ha-Gwon'u, Kim "Khan" Dong-ha ile değiştirdi. Khan'ın üst koridorda olmasıyla, DAMWON geçen yıl olduğu gibi dominant olmayı hedefliyor olacak.

Starting in 2021, the #LCK playoff format will see big changes.

Our hope is for the expanded format to provide for a more exciting playoff experience and allow players to gain more Bo5 experience to use on the international stage. pic.twitter.com/JKnkUMD0lz

— LCK Global (@LCK_Global) January 7, 2021


League of Legends, Yeni Şampiyonu Viego'yu Gösterime Sundu


13 Ocak Çarşamba günü başlayacak olan turnuvanın günlük maç detaylarını öğrenmek için bizi takipte kalın.                    

An announcement regarding the 2021 LCK broadcast.

See you this Wednesday, 5pm KST for our season opener: @GenG vs @KTRolster_tw#LCK #WeMakeLegends pic.twitter.com/7g1YniaXiD

— LCK Global (@LCK_Global) January 11, 2021


League of Legends LCK 1. Hafta Takvim

 13 Ocak Çarşamba

14 Ocak Perşembe

15 Ocak Cuma

16 Ocak Cumartesi

17 Ocak Pazar


Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!