SİTEYE GİT

League of Legends 12.2 Erken Yama Notları

LoL 12.2 yama notları bir düzineden fazla şampiyon için buff, nerf ve değişiklikler içeriyor. Ve tabii ki yeni şampiyon Zeri vadiye iniyor.


League of Legends 12.2 yama notları yakında çıkıyor. LoL 12. Sezonu bir düzineden fazla şampiyonun güçlendirmeler, nerfler ve değişiklikler almasıyla ve tamamen yeni bir karakterin ilk kez sahneye çıkmasıyla bomba gibi geldi. Geliştiriciler Tahm Kench ve Janna’yı yeniden işliyor, kötü şöhretli rüzgar kardeşler Yasuo ve Yone’yi güçlendiriyor. Aynı zamanda şampiyon kadrosuna yepyeni bir tanesini ekliyor; Zaun’un Kıvılcımı Zeri.

Ölümsüz Kalkanyay’ın LoL yama 12.1’deki nerfleri Riot’un beklediğinden daha sert oldu ve şimdi Yasuo ve Yone çok ihtiyaç duydukları güçlendirmeleri 12.2 yamasında alacak.

"Rüzgar kardeşleri güçlendiriyoruz çünkü Kalkanyay değişikliklerinden büyük ölçüde zarar gördüler ve her biri yaklaşık %47.5'lik bir kazanma oranına düştü, amaçlanandan ve Kalkanyay’a bağlı diğer şampiyonlardan daha düşük."

Riot ayrıca bir sürü yeni şampiyon görünümü de getiriyor. Akshan ve Janna, Kristal Gül görünümlerini alırken Elise, Solmuş Gül kostümünü alıyor. Diğer şampiyonlarda için de bol miktarda Porselen ve Havai Fişek kaplaması var. Tüm bunları aşağıdaki notlardan inceleyebilirsiniz.

────────────────────────────────────────────

► LoL Sezon 12'nin İlk Kostüm Serisi: Porselen

────────────────────────────────────────────

LoL 12.2 Erken Yama Notları

Sihirdar Vadisi ekibinde bir tasarımcı olan Phlox sayesinde 12.2 yamasında gelen değişikliklere nihayet daha derinlemesine bakabildik. Phlox, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda LoL 12.2 yama notlarından bizleri nelerin bekleyeceğine kısa bir şekilde özetliyor.

Güçlendirilen Şampiyonlar

Zayıflatılan Şampiyonlar

Sistem Nerf - Buff

Sistem Buff  

Sistem Nerf

───────────────────────────────────

► LoL 2022 Sezon Başlangıcı Ödülleri

───────────────────────────────────

LoL Yama 12.2: Düzenlenen Şampiyonlar

♦ Tahm Kench

Dil Yarası (Q):

Kayış Gibi (E):

Ham Yap (R):

♦ Janna 

Janna rework hakkında daha detaylı bilgi almak için göz atın: LoL Destek Şampiyonu Janna Mini Rework Alıyor

İstatistikler:

Pupa Yeli (Pasif):

Uğultulu Kasırga (Q):

Meltem (W):

Fırtınanın Gözü (E):

Muson (R):

Yeni yamanın detayları şimdilik bu şekilde, LoL 12.2 yama notları 19 Ocak 2022 tarihinde canlı sunuculara gelecek. Kesin güncelleme o zaman belli olacaktır.


► En ucuz RP Foxngame'de. Hemen indirimli LoL RP satın alın: https://www.foxngame.com/league-of-legends