SİTEYE GİT

Last Of Us Yapımcıları Dizi İçin Çalışmaya Başladı

Gustavo Santaolalla da The Last of Us Part II'nin müziğini besteliyor.


Yönetmen Neil Druckmann, The Last of Us'un müziğinden sorumlu olan Arjantinli besteci Gustavo Santaolalla'nın müzikal yeteneklerini The Last of Us HBO şovuna ödünç vereceğini açıkladı.

Well this is exciting! Beyond lending his incredible musical talent to The Last of Us Part II, Gustavo Santaolalla is joining us to bring over The Last of Us to HBO!

— Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) March 11, 2020

Belirtildiği gibi Santaolalla, Naughty Dog'un 2013'te eleştirmenlerce beğenilen aksiyon-macera oyunu The Last of Us için müziği besteledi ve iki ödül kazandı ve sadece birkaç kişi için aday gösterildi. The Last of Us'a ek olarak Santaolalla, Brokeback Mountain, Into the Wild, Narcos: Mexico ve daha fazlası film ve TV şovlarının müziklerini besteledi.

Santaolalla ayrıca 29 Mayıs'ta PlayStation 4'te başlatılan The Last of Us Part 2 için çalışacak. 

Druckmann, The Last of Us'u HBO'ya sınırlı bir televizyon dizisi olarak getirmek için Çernobil yaratıcısı Craig Mazin ile işbirliği yaptığını açıkladı. Bu yeni HBO TV şovunda TLOU2 içeriğinin görünme olasılığı var ve Druckmann kısa süre önce yaklaşan devam filminden bazı karakterlerin görünebileceğini söyledi.