SİTEYE GİT

En Güçlüden En Zayıfa God of War Tanrıları

God of War, Yunan ve İskandinav mitolojisini içeren ve aralarından seçim yapabileceğiniz oldukça geniş bir tanrı listesi veren bir seri. Kratos ana karakter olduğu için zirveye çıkacağı aşikar, ancak bu, savaştığı tanrıların zayıf olduğu anlamına gelmez.


God of War, Yunan ve İskandinav mitolojisini içeren ve aralarından seçim yapabileceğiniz oldukça geniş bir tanrı listesi veren bir seri. God of War 2018 serisinde hikayenin mitolojisine eklemek için yeni tanrıları getirildi. Bazı tanrılar diğerlerinden daha güçlüydü ve bunlar Kratos'un yer aldığı çeşitli oyunların ana düşmanlarının rolünü oynayacaktı.

God of War'ı ne zaman düşünürseniz, aklınız Kratos'un kurbanlarının hayatlarını sonlandırdığı tüm farklı yollara gider, bunlar Yunanistan'daki neredeyse tüm tanrıları içerir. Kratos ana karakter olduğu için zirveye çıkacağı aşikar, ancak bu, savaştığı tanrıların zayıf olduğu anlamına gelmez. Bu tanrıların da farklı yönleri var; hepsi dünyanın anahtarı olan bir unsuru kontrol ediyor ve God of War 3 tarafından ölümleri, Yunan dünyasının artık aktif olmadığı anlamına geliyordu. Kratos'un artık sonraki God of War oyunlarında sergilenmesi gereken Ragnarok'ta bir rol oynaması ile birlikte, daha birçok İskandinav tanrısının da ortaya çıkacağına bahse girebilirsiniz.

─────────────────────────────────────

► God of War PC Sistem Gereksinimleri

─────────────────────────────────────

Bununla birlikte, yalnızca Kratos'un oyunlarda savaştığı veya fiziksel olarak ortaya çıktığı karakterleri dahil ediyoruz. Bu nedenle, Chains of Olympus'tan Morpheus veya Artemis gibi büyük karakterler ne yazık ki pek başarılı olamıyorlar çünkü hiçbir zaman canlı olarak ortaya çıkmadılar.

Atreus

Perseus

Aphrodite

Eos

Hera

Hephaestus

Theseus

Modi & Magni

The Furies

Persephone

Hercules

──────────────────────────────────────────────────────

► God of War Leviathan Baltası Maksimum Levele Çıkarma

──────────────────────────────────────────────────────

The Valkyries

Helios

Hermes

Freya

Gaia

Athena

Baldur

Poseidon

Hades

Ares

Thor

Thanatos

Zeus

Kratos

Yoluna kim çıkarsa çıksın; tüm zamanların en büyük anlaşması olsun ya da olmasın, Kratos onları yendi. Kratos yenilmez ve yenilemez. Aslında bu mükemmel rekor, onun bu kadar sevilmesinin, pek çok oyunda konuk karakter olmasının ve hayranlar tarafından her zaman Yunan temalı diğer oyunlarda görünmesinin istenmesinin büyük bir nedeni. Kratos, Pandora'nın Tapınağı'nı, Kaderin Kızkardeşlerini, Tüm Olympus'u, Valkyrielerin kendilerini ve hatta yenilmez Baldur'u sadece öfkesinin hedefi oldukları veya tam da onun olduğu için tek başına devirdi.

Kratos artık İskandinav mitolojisine geçti ve orada bile kimse onu yenemedi. Ölümlülerin, yarı tanrıların, tam tanrıların, devlerin ve diğer tüm varlıkların hayatlarını bir kez bile ölümcül bir darbe almadan aldı. Birkaç kez Tartarus'a gitti, ancak ruhları sonsuza kadar hapsetmek anlamına gelen krallık onu içermiyor gibi görünüyor, peki bu size ne anlatıyor? Elbette, hala zayıf yönleri var, ancak Kratos'u bu kadar korkutucu yapan şey, her zaman bunların üstesinden gelmesi gerçeğidir.


► Güvenilir ve indirimli God of War satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/god-of-war