SİTEYE GİT

God of War PC Sistem Gereksinimleri

God of War 2022’de PC platformunda yerini alacak. Ne zaman çıkacağına ve sistem gereksinimlerinin nasıl olduğuna beraber bakalım.


Bir PlayStation efsanesi olan God of War, PC platformuna geliyor! Köklü bir seri olmasının yanında 2018 yılında formatını tamamen değiştirerek oyun dünyasına bir bomba gibi indi. Seri PlayStation 3’e çıkardığı son oyundan sonra gözlerden kaybolmuştu. Yıllar sonra bir konferansta oyuncular Santa Monica Studios’un logosunu gördüklerinde yeni bir God of War oyununun yolda olduğunu anlamışlardı. Son zamanlarda oyunlarını PC platformlarına portlamaya başlayan Sony, bu sefer efsaneyi bilgisayara getiriyor. Gelin beraber en merak ettiklerinize bakalım.

God of War PC’ye Ne Zaman Gelecek?

God of War PC çıkış tarihi kesin olmamakla beraber 14 Ocak 2022'de gelebilir. Bahsi geçen tarihte serinin yeni oyunu God of War: Ragnarok’ta çıkışını yapacak. God of War’ın çıkış tarihine yönelik tahminler yeni oyundan önce olmayacağı yönünde yapılıyor.

God of War PC Sistem Gereksinimleri

God of War’ın bilgisayara gelişi ile en çok merak edilen konulardan bir diğeri ise sistem gereksinimleri. Oyunu oynatabilmek ve verim alabilmek açısından büyük önem taşıdığını belirtmekte fayda var. Siz de önerilen ve minimum gereksinimlere bakarak sisteminizin God of War’ı çalıştırıp çalıştırmayacağına bakabilir veya alacağınız performans açısından bilgi sahibi olabilirsiniz.

God of War PC Port Minimum Sistem Gereksinimleri

God of War Önerilen PC Sistem Gereksinimleri

God of War’ın PC’ye gelişi için çok heyecanlıyız. Bu PlayStation efsanesi oyunu en uygun fiyatla deneyimlemek için Foxngame’i tercih edebilirsiniz. Bir sonraki haberde görüşmek üzere!


Güvenilir ve indirimli God of War satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/god-of-war