SİTEYE GİT

Porsche'den Ferrari'ye Forza Horizon 5 Arabaları

Forza Horizon 5’in merakla beklenen araba listesi yayınlandı. FH5 başlangıç arabaları nelerdir? Çıkış tarihi ve tüm biyomlar makalede yer almaktadır.


Çok beklenen Forza Horizon 5 araba listesi yayınlandı. Forza hayranlarının seride en çok ilgilendikleri konulardan biri de yeni oyunda erişilebilir olacak araba modelleri. Geliştirici Playground Games son sürümün, oyuncuların eğlenmesi için yüzlerce arabaya sahip olacağını lanse ederek heyecanları katladı. 

Forza Horizon 5, tüm Xbox One ailesi, Xbox Series X/S, Steam ve UWP aracılığıyla Windows 10 ve hatta Xbox Cloud Streaming’de yerel bir sürüm olacak. Yeniden adlandırılan Premium sürümü 5 Kasım Cuma günü, Deluxe sürümleri ise 9 Kasım’da başlayacak. FH5’in Meksika’da geçeceğini zaten biliyoruz. Harita, 11 biyom ve bir sürü gerçek dünya konumu ile serinin en büyüğü olma özelliğine sahip.

─────────────────────────────────────────────────────

► Forza Horizon 5’in Birbirinden Güzel 11 Biyomu!

─────────────────────────────────────────────────────

Forza Horizon 5 Başlangıç Arabaları

Playground Games, FH5 için üçlü başlangıç ​​arabalarını duyurdu. Bu yıl oyuncular Chevrolet C8 Corvette Stingray, 2021 Ford Bronco ve Toyota Supra GR arasında seçim yapabilecekler. Kalıcı bir seçim olmadığı için bu yıl işler biraz farklı. Oyuncular, başlangıç ​​arabalarının tümünü garajlarına alacaklar, tek zorlu seçim hangisinin önce kullanılacağı!

Forza Horizon 5 Araba Listesi

Artık neyle başlayacağımızı bildiğimize göre, satın alabileceğimiz arabalara bakmanın zamanı geldi! Forza Horizon 5'in piyasaya sürüldüğünde devasa bir araba listesine sahip olması bekleniyor ve bu, DLC ve oyuncuların kilidini açması için yeni sürüşler getirmesi gereken Sezonluk Zorluklar ile genişlemeye devam edecek.

Alumi Craft

Apollo

Ariel

Aston Martin

BAC

BMW

Can-Am

Caterham

Chevrolet

Dodge

Ferrari

Ford

Funco Motorsports

Hennessey

Honda

Hoonigan

Hyundai

IVECO

Jaguar

Koenigsegg

Lancia

Lamborghini

Land Rover

Local Motors

Maserati

McLaren

Mercedes-AMG

Mercedes-Benz

Mitsubishi

Morgan

Pagani

Penhall

Polaris

Porsche

Rimac

RJ Anderson

Saleen

Sierra Cars

Subaru

Toyota

Vauxhall

Volkswagen

Zenvo

Oyun çıktıktan sonra araba listesinin git gide uzayacağını düşünüyoruz. Mesela Horizon 4, 400 civarında arabayla çıkış yapmasına rağmen şu an listesinde 700’den fazla araba mevcut. Forza Horizon 5 arabalarının de aynı şekilde artacağını düşünüyoruz. Lütfen daha fazla araba tespit edildiğinde veya onaylandıkça bu araba listesinin sürekli olarak güncelleneceğini unutmayın.


► İndirimli Forza Horizon 5 satın almak için tıklayınız!