SİTEYE GİT

En İyi Dereceli Sıralama Şampiyon Seçimleri

League of Legends'ın 11.9 yamasında yalnız başınıza dereceli sıralamada oynuyorsanız bu şampiyonlar size göre. Bu yazımızda en iyi dereceli sıralama şampiyon seçimlerini sizler için derledik. Detaylar makalede yer almaktadır.


League of Legends'ta dereceli maçlarda rakiplerinize karşı üstünlük kurmanız gerekmektedir. Bu üstünlüğü kurabilmeniz için yetenekli bir oyuncu olmanızın yanı sıra strateji ve şampiyon seçimlerinde de başarılı olmanız gerekiyor. Karşı rakibinize karşı şampiyon seçimi sağlamanız tek başına yeterli olmayabiliyor. Takım arkadaşlarınızın seçtiği şampiyonlarla da sinerji oluşturmalısınız. League of Legends'ın en son 11.9 yaması ile birlikte bazı şampiyonlar, diğer şampiyonlara göre daha güçlü hale geldi. Bu şampiyonları seçerek dereceli karşılaşmalarda rakiplerinize karşı daha avantajlı olabilirsiniz. Sizler için dereceli sıralarda yükselmenizi sağlayacak şampiyonları derledik. Keyifli okumalar.

──────────────────────────────────

► League of Legends Sana Özel Mağaza

──────────────────────────────────

En İyi Dereceli Eşleştirme Şampiyonları

Dereceli sıralamalarda üst sıralara yükselmek bazen oyuncular için zor olabiliyor. Bu yazımızda dereceli sıralamalarda daha hızlı yükselmenize fayda sağlayacak, ustalaşıldığında daha etkili olabilecek şampiyonları derledik. Bu şampiyonları kullanarak belirli koridorlarda rakiplerinize karşı üstünlük kurabilmeniz mümkün olacak. Elbette şampiyonlar tek başına yeterli değil, takım uyumu ve biraz da yeteneğinizin olması gerekecek. Aşağıdan bu şampiyonları ve oynamanız gereken koridoru görebilirsiniz.
 

Lee Sin - Üst Koridor

  

Morgana - Orman Bölgesi

 

Katarina - Orta Koridor

 

Tristana - Alt Koridor (ADC)

 

Lulu - Alt Koridor (Destek)


Tüm bu şampiyonlar üzerinde yeteri düzeyde ustalaşırsanız, 11.9 yamasında en iyi sonucu bu şampiyonlarla alabilirsiniz. Tekrar hatırlatmamız gerekirse bu bilgilerden yola çıkarak size bir zafer garantisi sunamıyoruz. Ancak zafere giden yolda yapabileceğiniz en iyi seçimleri sağlamanız konusunda size ışık tutabiliriz. Bu seçimler size daha iyi sonuçlar elde etmenizde yardımcı olacaktır ama bolca pratik yapmalısınız. 

► Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!