SİTEYE GİT

En İyi Breeze Haritası Ajanları

Valorant'ın yeni haritası olan Breeze oyuna dahil edildi. En iyi seçim olduğunu düşündüğümüz ajanları deneyerek kendinize göre en iyi olanı belirleyebilirsiniz. Detaylar makalede yer almaktadır.


Riot Games'in gözde oyunlarından biri olan Valorant'ın yeni haritası Breeze kısa bir süre önce çıktı ve profesyonel düzeyde birçok oyuncu harita üzerinde strateji çalışmalarına başladı. Bilindiği üzere ajan seçimi, haritadan haritaya değişmekte ve oyunun gidişatı için oldukça önem arz etmektedir. Ajanlar bazı haritalarda çok uygun seçim iken, bazı haritalarda etkisiz konuma düşebiliyorlar, yani ajanınızı haritaya göre seçmezseniz performansınızın çok iyi olmasını beklememelisiniz. Mevcut ajanların yeteneklerini haritalar üzerinde test ederek en uygun ajanları seçebilmeniz oldukça olası öyle ki ajanların farklı yeteneklerini kullanarak, en iyi takım uyumunu da kendi takımınıza göre belirleyebilirsiniz. Bu teoriden yola çıkarak Valorant'ın yeni Breeze haritası üzerinde en etkili ajanları tespit edebilmek mümkün. Bu yazımızda ise halihazırda test edilmiş ve Breeze haritasına en uyumlu ajanları sizler için derledik. Gelin hep birlikte göz atalım.

───────────────────────────────────────

► Valorant 2.08 Yaması - Yeni Breeze Haritası

───────────────────────────────────────

Breeze Haritasında En İyi Ajan Seçimleri

Her ajanın kendine ait belirgin özellikleri bulunmaktadır ve bu ajanların yetenekleri belirli haritalarda çok daha ön plandadır. Oyunda iyi bir sonuç elde etmek için bu noktaya dikkat etmelisiniz. Elbette yalnızca ajan seçimi yeterli olmayacaktır, takım uyumu da bu tür oyunlarda en az ajan seçimi kadar önemlidir. İyi bir sinerji size zaferi getirebilir.


1) Jett ve Yetenekleri



2) Viper ve Yetenekleri

3) Astra ve Yetenekleri

4) Yoru ve Yetenekleri

5) Omen ve Yetenekleri

Tüm bu ajanlar, Breeze haritası için kendi analizlerimiz doğrultusunda belirlediğimiz en iyi ajanlardır. Elbette en iyi takım sinerjisini oluşturmak için kendi takım arkadaşlarınız ile bu takımın kompozisyonunu geliştirebilirsiniz veya değiştirebilirsiniz. Halihazırda sürekli olarak oyuna girdiğiniz arkadaşlarınız ve takımınız varsa, bu ajanlar sizin için oldukça iyi sonuç verebilir. Ajan seçimlerini kendi oyun stilinize göre de belirleyebileceğinizi unutmayın.

► Hemen indirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!