SİTEYE GİT

Diablo 4 Erken Erişim Tarihleri

Diablo 4'ün resmi çıkış tarihine sadece iki hafta kaldı. Erken erişime katılmak için bilmeniz gereken her şeyi derledik.


Blizzard'ın heyecanla beklenen RPG oyununu Diablo 4 için sabırsızlanıyorsanız, erken erişim çıkış süresi hakkında bilgi almak isteyebilirsiniz. Üç Diablo 4 beta hafta sonunun ardından, Sanctuary'yi herhangi bir kısıtlama olmaksızın keşfedebileceksiniz. Oyunu denemek güzel olsa da, 20. seviye sınırlaması gibi bazı kısıtlamalar, Diablo topluluğunun yetenek ağacının tamamını deneyimlemesini engelliyor.

Diablo 4'ün resmi çıkış tarihine sadece iki hafta kaldı, ancak lansmanı beklemek gerçekten zor geliyorsa erken erişime katılmak için bilmeniz gereken her şeyi derledik.

──────────────────────────────────────────────────

► Tüm Diablo 4 Karakterleri ve Seslendirme Sanatçıları

──────────────────────────────────────────────────

Diablo 4 Erken Erişime Hak Kazanma

Diablo 4'ü, 6 Haziran 2023 Salı gününden önce oynamanın tek yolu Diablo 4 Deluxe Edition veya Ultimate Edition'ı satın almaktır. Bu iki sürüm, dört günlük erken erişim süresini içerir ve size Sanctuary dünyasını arkadaşlarınızdan önce görme fırsatı verir.

Aşağıdaki saat ve tarihlerde Diablo 4 erken erişim sunucularında oynamanız mümkün olacaktır:

Bu tarihler ve saatler, Blizzard Başkanı Mike Ybarra tarafından Twitter'da doğrulandı.

Hell waits for no one... will you be ready?

Pre-purchase the #DiabloIV Ultimate Edition for:

🔥 Up to 4 days Early Access.
🔥 Unique in-game rewards.
🔥 And much more.https://t.co/73mjYSfJBO pic.twitter.com/x4sPLgN2sf

— Diablo (@Diablo) May 20, 2023

Diablo 4 erken erişim çıkış süresiyle ilgili ihtiyacınız olan bilgiler bunlar. Eğer kendinizi test etmek isterseniz, Diablo 4'ü erken erişim süresi boyunca tamamlamayı hedefleyebilirsiniz.


► Erken erişim için Diablo 4'ü indirimli satın alın.