SİTEYE GİT

Devil May Cry 5 Yapım Aşamasında ve 2019'da Piyasaya Sürülecek

Yeni seri olan DMC 5 için koltuklarınıza geçmeye hazır mısınız? Artık şeytanlarımızla yüzleşme zamanı yaklaştı!


Devil May Cry 5, Microsoft'un E3 2018 basın toplantısında ilk çıkışını yaptı ve beklediğimiz muhteşem, üst düzey yetenekle bunu yaptı. Oyun, Capcom tarafından dahili olarak geliştiriliyor ve fragmanda, Devil May Cry 4'te öne çıkan karakter olan Nero'yu canlandırıyor.

Tipik Devil May Cry gelenekleri devam ediyor gibi görünüyor,daha şık bir oyun olmuşa benziyor. Nero Red Queen, Devil May Cry 4'ün kılıcı ile birlikte yeni bir Devil Bringer yeteneğinin yerini alıyor. Fragman bir motosiklet üzerinde kısa bir süre hızlanan Dante ile sona eriyor.

Devil May Cry V'in İlkbahar 2019'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yönetmen Hideaki Itsuno da sahnede bu serinin son numaralı girişine "gerçek" bir devam serisi olduğunu söylemek için duyuruda bulundu. Devil May Cry 5, "Capcom'daki en iyi akıl" kontroller üzerinde çalışan tam manalı modelleri içeriyor. Itsuno'ya göre, Capcom'un daha önce yarattığı herhangi bir aksiyon oyunundan daha iyi bir oyun olacak.

Yeni bir oyun, basın bültenine göre "yüksek aksiyonlu stilize eylemli ve dizinin bilinen diğer orijinal karakterleri ile tamamlandı" diyor. "Bu dünyada cehennem lejyonlarının ayaklanmasından beri yıllar geçti, ama şimdi yeni bir şeytani işgal başladı ve insanlığın son umudu her biri tamamen farklı bir oyun stili sunan üç yalnız iblis avcısının elinde olacak. Kader ve intikam için bir susuzluk, bu iblis avcıları hayatta kalmak istiyorlarsa, şeytanlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaklar."

Serinin devamında oyun atmosferi güzel yansıtılmışa benziyor, bakalım biz oyuncularda şeytanlarımızla yüzleşmek zorunda kalacak mıyız?