SİTEYE GİT

Cyberpunk 2077 1.07 Yama Notları

Cyberpunk 2077 1.07 yama notlarında; PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümleri için büyük oranda hata düzeltmesi hedefleniyor


Cyberpunk 2077 çıktığı günden bu yana gündemdeki yerini koruyor. Büyük beklentiler içerisinde 3 kere ertelenen oyun, çıkmasının ardından PlayStation ve Xbox konsollarında verdiği hatalar nedeniyle Play Store'dan kaldırılmıştı. Oyuncularda ve yatırımcılarda hayal kırıklığı yaratan oyun, aldığı yama güncellemeleri sayesinde mevcut sorunları düzeltmeye çalışıyor. Yakın zamanlarda yayınlanması muhtemel olan Cyberpunk 2077 1.07 yama notlarında; PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümleri için büyük oranda hata düzeltmesi hedefleniyor. Çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmayan 1.07 yamasının 15-22 Ocak tarihleri arasında gelebilme ihtimali yüksek.

Cyberpunk 2077 Yama Düzeltmeleri Devam Ediyor

CD Projekt RED geçenlerde yayınladığı 1.6 yamasıyla birlikte oyunun ''kayıt dosyası bozulma sorunu'' hatasına düzeltme getirdi. Son zamanlarda özellikle envanterinde çok fazla eşya tutan oyuncular, kaydetme dosyası belli bir sınırı aştığı için bozulma sorunu yaşıyorlardı. Getirdiği 1.6 yamasıyla hatanın tekrar oluşmasını engelleyen CD Projekt RED, ne yazık ki dosya arızasına maruz kalan oyuncuların mağduriyetini gideremedi.

Her gelen yama düzeltmeleri sayesinde güncellenen Cyberpunk 2077'nin geçtiğimiz günlerde yayınlanan 1.05 yaması bir çok soruna düzeltme getirdi. 

1.05 Yama Notları Detayları

Görevler

Oynayış

Görsel

UI

Performans ve İstikrar

PC'ye Özgü Düzenlemeler