SİTEYE GİT

Corki Wild Rift'e İki Yeni Kostümle Geldi

Yordle etkinliği ile birlikte Yordle şampiyonları Wild Rift vadisine geliyor! Daha önceden Lulu, Tristane, Kennen de Yordle ırkından vadiye katılanlardan. Artık Corki'de Wild Rift'e geldi.


Wild Rift, Runeterra'nın Piltover / Zaun bölgesini keşfettikten sonra kilidi açılan dördüncü Yordle şampiyonu Corki'yi ortaya çıkardı. Yordle etkinliği, oyuncuları Runeterra'da bulunan her bölgeyi keşfetme ve sırlarını keşfetme görevini sağlamaktadır. Oyuncular, her bölgenin kilidini açarak ya bir gizemli ödül alırlar ya da Yordle şampiyonlarından birinin kilidini açabilirler. Corki, Yordle ırkı kapsamında tanıtılan beş Yordle'dan dördüncüsü oldu. Öncesinde Lulu, Kennen ve Tristana'yı Wild Rift'e getirmişti. Böylece, "Yordle Pilot" artık bir Wild Rift oyuncusu Ixtal'ın bölge görevlerini tamamladığında Piltover / Zaun bölgesinde bulunabilir. Corki, esas olarak orta koridor nişancısı olarak oynanabilir. PC sürümüne kıyasla Wild Rift'te de değişmeden kaldı. Corki WildRift mağazasında iki ek kostüm ile birlikte geldi.

Corki Wild Rift Yetenekleri
 


Corki Wild Rift Kostüm Tablosu
 
Urf Pilotu CorkiArcade Corki


Yordle etkinliğinin 29 Ocak'ta sona ermesi planlanıyor. Wild Rift oyuncuları mücadeleleri tamamlamak ve bu yeni şampiyonları Vadi'ye girerken ücretsiz kazanmak için hâlâ yeterli zamana sahipler. Alternatif olarak, oyuncular şampiyonları oyun içi mağazadan satın alabilirler.

Hemen Wild Rift Vahşi Çekirdek satın almak için tıklayın!