SİTEYE GİT

Battlefield 2042 Hazard Zone Modu Hakkında Bilinen Her Şey!

EA ve DICE’nin büyük bir merakla beklenen oyunu Battlefield 2042’nin yeni oyun modu ''Hazard Zone'' çok yakında gösterimde.


Battlefield 2042 Hazar Zone modunun ilk gösterimi yarın yapılacak! Battlefield markası uzun yıllardır büyük oyuncu ve hayran kitlesine sahip büyük bir isim. Conquest oyun modu ile oyuncuların dikkatini her çıkışında çekse de bu sene BF2042’de DICE ve EA yeni bir modun haberini vererek heyecanı arttırıyor. Oyun modu hakkında henüz pek fazla açıklama yapılmadı ama tamamen bilgisiz de olmadığımızı belirtelim. Yapımcı firma DICE’dan gelen açıklamalara ve resmi kaynaklardan gelen bilgilere dayanarak bu konunun üzerinde duracağız. Yılların efsanelerinden olan Battlefield, yeni oyunu 2042 ve Hazard Zone modu ile artık sadece Xbox’ın değil PC’nin de en çok oynanan birinci şahıs nişancı oyunlarında biri olacağını müjdeliyor olabilir. Gelin beraber Battlefield 2042 hakkında en çok merak edilenlere ve yeni oyun modu “Hazard Zone” nedir bir yakından bakalım.

Battlefield 2042 Ne Zaman Çıkacak?

Battlefield 2042 geçtiğimiz günlerde betada oynanılabilir hale geldi. Oyunculardan ve büyük basın mensuplarından alınan geri dönüleri sizlerle paylaşmıştık. Artık oyunun tam çıkışına yaklaşmaktayız. Battlefield 2042 tam çıkışını 19 Kasım 2021 tarihinde yapacak.

Battlefield 2042 Alınır Mı?

Battlefield geçtiğimiz oyunun aksine bu sene gelecek temasına sahip, yüksek teknoloji araçları kullandığımız ve devasa boyutlarda haritalara sahip bildiğimiz ve sevdiğimiz bir Battlefield oyunu. İçerisinde oyuncuların gözdesi Conquest modunun olup olmayacağını siz sormadan biz söyleyelim. Evet, bu sene BF2042’de Conquest modu var. Oyunun nasıl gözüktüğünü ve oynanış görüntülerini Youtube’da bulabilir, oyunu satın almadan önce en sevdiğiniz yayıncının perspektifinden deneyimleyebilirsiniz.

─────────────────────────────────────────────────────────

► Battlefield 2042 Açık Betası Beklentileri Karşıladı Mı?

─────────────────────────────────────────────────────────

Battlefield 2042 PC Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

ÖNERİLEN:

Battlefield 2042’nin Yeni Oyun Modu: “Hazard Zone”

EA ve DICE tarafından açıklanan resmi bilgilere göre Battlefield 2042 “Hazard Zone” oyun modu yüksek gerilimli ve ekip tabanlı bir oyun modudur. Yapımcıların söylediklerine göre bu oyun çoklu oyunculu deneyiminizi bir üst seviyeye çıkaracak. PLAY oyun dergisinin Ağustos ayı serisine röportaj veren Oskar Gabrielson “Hazard Zone” ile ilgili ekstra bilgiler verdi ve beklentilere açıklık getirdi. Kendisi “Hazard Zone, DICE’ın büyük bir çabayla geliştirdiği bir oyun modu olduğunu ve battle royale türünden ziyade daha eşsiz bir deneyimi oyuncuların önünce sunacağını” söyledi.

DICE’ın sanat direktörü Daniel Berlin de “Hazard Zone” hakkında yorumlar yaptı. Direktör oyun modunun battle royale türüyle karıştırılmaması gerektiğini belirtirken aynı zamanda “Hazard Zone” bize ait, bizim oyun mekaniklerimize kurulu ve bizim yarattığımız savaşın geriliminin bir parçası diye ekledi. Oyun modunun ekip çalışmasına dayalı olduğunu söylemiştik. Direktör bu konunun üstünde tekrardan durdu ve oyun modunun sıkı ekip çalışmasına ve sıkı iletişime ihtiyaç duyduğunu tekrardan belirtti.

Oyunun resmi fragmanının ön gösterimini bu adresten takip edebilirsiniz. Fragman 14 Ekim’de Battlefield 2042 kanalında yayında olacak.

BF 2042 “Hazard Zone” Ne Zaman Çıkacak?

BF 2042 Hazard Zone için henüz bir çıkış tarihi verilmedi. Oyunun tam çıkışıyla beraber oyuna gelebilme ihtimali olduğu gibi çıkışından sonraki bir zaman da oyuna gelebilir. Şimdilik biliyoruz ki Battlefield 2042, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4 ve Windows PC platformlarına çıkışını yapacak.

Battlefield 2042’yi ve yeni modunu heyecanla bekliyoruz. Tanıtım fragmanı için gözünüz verdiğimiz bağlantıda olsun. BF 2042 ile ilgili en güncel haberleri yakından takip etmek için bizi ziyaret etmeyi unutmayın!


► İndirimli Battlefield 2042 satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/battlefield-2042