SİTEYE GİT

Age of Empires 4 Oyun İçi Alışverişe İzin Vermeycek

Age of Empires 4'te Oyun İçi Alım Satımlar Olmayacak


Kısa bir süre önce sizlere, strateji türündeki oyunların efsanelerinden olan Age of Empires'ın yeni oyununun yolda olduğuna dair bilgiyi sizinle paylaşmıştık. 

Isgreen, Londra'da düzenlenen X019 etkinliklerinde Age of Empires'ın tüm oyunseverler tarafından erişilebilir olacağını söyledi. Yapılan açıklamalara göre Age of Empires 4, oyunseverler tarafından doğrudan satın alınabilecek veya oyunseverler, Age of Empires'a Game Pass üzerinden erişebilecekler. Böylelikle oyunseverlerin yeni Age of Empires'a sahip olmaları için Game Pass satın almalarına gerek kalmayacak.

Yeni Age of Empires oyununun içeriğine de değinen Isgreen, gerçek zamanlı bir strateji oyununda mikro dönüşüm sisteminin çok da önemli olmadığını açıkladı. Bu da demek oluyor ki Age of Empires 4'te oyunla ilgili bir şeyler satın almak istediğimizde herhangi bir oyun parasıyla vs. karşılaşmayacağız. Yani Age of Empires 4'te oyun içi alım satımlar olmayacak.

Age of Empires 4'le ilgili henüz çok bir bilgi sahibi değiliz. Oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği, fiyatının ne olacağı veya oyunun neler sunacağı şu an için bilinmiyor. Ancak görünen o ki Age of Empires'ın geliştirici ekibi bundan sonra daha esnek davranmak ve kendi isteklerinden çok oyunseverlerin isteklerini yerine getirmeyi planlıyor. Bu açıklamaların ne kadar uygulanacağını ise zaman gösterecek.