Yeni Red Dead Redemtion 2 fragramanı bu hafta yayınlanacak

Yeni Red Dead Redemtion 2 fragramanı bu hafta yayınlanacak
Red Dead Redemption 2'nin 3 fragramını 2 Mayıs tarihinde yayınlanıyor

Rockstar, 2 Mayıs'ta 11 AM ET / 8 AM PST / 4 PM GMT'de yeni bir Red Dead Redemption 2 fragmanı yayınlayacak. Özel tarih, resmi Rockstar Games hesabından alınan bir tweet ile doğrulandı. Bu, videonun Rockstar Games web sitesinde ve YouTube kanalında bulunacağını belirtti.

Bu, 29 Eylül 2017'de yayınlanan bir önceki Red Dead Redemption 2 fragmanı ile beraber 3. fragmandır. Bu video, oyunun hikayesini, dövüşünü ve karakterlerini ele alıyor. Oyunun kahramanı Arthur Morgan'a ve Van der Linde çetesine göz attık. Daha fazla bilgi için tam Red Dead Redemption 2 fragmanımızın dökümünü inceleyin bekleyiniz.
 


 

Birden fazla gecikmeden sonra Red Dead Redemption 2, 26 Ekim 2018'de yayınlanacak. PS4 ve Xbox One için mevcut olacak. Geliştirici Rockstar Games'in ana şirketi olan Take-Two, oyunun tekrar ertelenmeyeceğinin "emin" olduğunu söyledi.

CEO'su Strauss Zelnick , Şubat ayında yapılan yaptığı açıklamada, "Bu organizasyonun tüm odak noktası, her türden en yüksek kalitede eğlence deneyimleri sunmaktır," dedi. "Daha sık olmamakla, bunu yapabildiğimiz için gurur duyuyoruz. Tüm emeklerimiz, bu çaba ve mükemmellik zirvesine ulaştığında ortaya iyi bir oyun çıkıyor. 26 Ekim tarihi belirlendi ve yayınlanma tarihi olacağından eminim. Bu konuda inanılmaz heyecan duyuyoruz. ”