Fortnite Season 5 Tarihsel Olaylara Yer Vermeye Devam Ediyor

Fortnite Season 5 Tarihsel Olaylara Yer Vermeye Devam Ediyor
Geçmişte bulunan bazı oyun içi etkenler gerçek hayatta yani günümüzde alakasız yerlerde tekrardan keşfediliyor

Fortnite Sezon 5 yaklaştı ve Epic Games sürekli olarak zaman yolculuğu teması ima ederek ilerliyor. Bu ipuçları yavaşça daha açık hale geliyor ve yeni fragmanda bunu net bir şekilde görebiliyoruz, hatta bu süreçte yeni bir ekipman parçasını bile gösteriyor.

Twitter'daki fragman görüntüsü, Viking ve İskandinav hatchet'lerine benzeyen stilize bir balta gösteriyor. Muhtemelen yeni balmumu ödülleriyle dolu olması gereken, belki de Sezon 5 Battle Pass'in bir parçası olarak, Axe Fortnite'da uygun bir görünüm almasını bekleyebiliriz. Aynı görüntü, günümüzün oyun içi güncellemeleri menüsünde "Worlds Collide" ifadesiyle görüntüleyeblirsiniz. Bu, son birkaç hafta içinde olduğunu gördüğümüz her şeyle bağlantılı gibi görünüyor.
 

Bir füze fırlatmasının haritadaki çatlakları açmasından sonra, garip tarihsel nesneler var olmaya başladı. Fortnite haritasından kaybolan bazı nesnelerin gerçek dünyada beklenmedik yerlerde belirmeye başladı. Bunların hepsi, Sezon 5 için bir zaman yolculuğu temalı spekülasyona yol açtı, ki bu son dalgalanmada da açıkca ima ediliyor. 

Fortnite Sezon 5 , 12 Temmuz Perşembe günü, 1 AM PDT / 4 AM EDT / 9 AM BST / 6 PM AET'de başlayacak.

Hemen Fortnite V Papel satın almak için tıklayın!